Profielfoto van Jeannette Penders

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Jeannette Penders


Taugé bibimbap

Opgeslagen Opgeslagen op 06/03/2021 om 10:55

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Zachte gekookte rijst, verse taugé en gehakt met sesamolie. Dit allemaal met een spiegelei en een lekker pittig sausje. Deze taugé bibimbap (kongnamulbap) moet je een keer geprobeerd hebben!


Maaltijdsalade met kip en yoghurt dressing

Opgeslagen Opgeslagen op 06/03/2021 om 10:54

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Een simpele en heerlijke maaltijdsalade met kip en yoghurt dressing. Extra lekker met aardappels in de schil, kaas en eieren.


Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Opgeslagen Opgeslagen op 06/03/2021 om 10:50

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Aardappelen uit de oven zijn altijd een goed idee voor een makkelijk bijgerecht. Probeer eens deze geroosterde Roseval aardappelen met knoflook, met een prachtige kleur én super lekker!


Italiaanse groenten uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 06/03/2021 om 10:50

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Heerlijke en simpele Italiaanse groenten uit de oven, het perfecte bijgerecht met zoete tomaatjes en kruidige groenten.


Muhammara - walnoot-paprika dip

Opgeslagen Opgeslagen op 06/03/2021 om 10:49

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Muhammara is een populaire dip uit het Midden Oosten gemaakt van walnoten en geroosterde paprika. Probeer eens iets anders dan hummus met deze lekkernij!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.