Profielfoto van Rita Braun

Oosters

Collectie aangemaakt door Rita Braun


Zalm teriyaki met noedels

Opgeslagen Opgeslagen op 26/02/2022 om 12:32

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (43)

Deze zalm teriyaki met noedels en groenten is een ideale doordeweekse maaltijd. Een heerlijke teriyaki saus, verse groenten en zalm uit de oven.


Panang curry met kip

Opgeslagen Opgeslagen op 13/02/2022 om 11:32

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (30)

Een panang curry met kip is minstens net zo lekker als de klassieker met biefstuk. Een heerlijke Thaise milde curry met kokos en paprika die binnen een kwartier op tafel staat.Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.