Opgeslagen op 12/02/2022 om 16:38
Mini visbastilla is een gerecht uit Marokko, lekker krokant met een vulling gemaakt van gemengde vis en noedels. Klaar in 30 minuten.
Opgeslagen op 12/02/2022 om 16:36
Deze limoen risotto en kabeljauw met spek is een heerlijke aanvulling op elkaar. Het frisse van de limoen, het zoute van de spek en de zachte witvis. Mmm!
Opgeslagen op 12/02/2022 om 16:36
Serveer deze kabeljauw met romige kappertjessaus met huisgemaakte pasta, krieltjes of rijst. Recept voor 4 personen, klaar in een uur.
Opgeslagen op 12/02/2022 om 16:35
Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.
Opgeslagen op 12/02/2022 om 16:34
Deze kabeljauw met een krokant jasje staat binnen 20 minuten op tafel. Een krokant korstje gemaakt zonder boter, maar met olijfolie en rode ui. Yum!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.