Opgeslagen op 29/01/2022 om 19:21
Iedereen kent ze wel, sajoer boontjes. Maar heb jij ze al eens gemaakt zonder een kant-en-klare boemboe? Dan zijn ze nóg veel lekkerder zelfs!
Opgeslagen op 29/01/2022 om 19:20
Heerlijk gegrilde kipsaté, gemarineerd in een pasta van o.a. kurkuma, knoflook, peper en citroengras. Makkelijk te maken, wel nog even geduld tot de smaken zijn ingetrokken!
Opgeslagen op 21/01/2022 om 11:09
Deze pisang goreng is een Indonesische klassieker. Het betekent 'gebakken banaan', heerlijke zoete bananen in een krokant jasje.
Opgeslagen op 21/01/2022 om 11:09
Ajam betawi, ofwel krokante kip in een zoete ketjapsaus, is een heerlijke en makkelijke doordeweeks maaltijd. Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel.
Opgeslagen op 21/01/2022 om 11:08
Nasi Kuning is een geurende rijst die meestal te vinden is op de rijsttafel. Deze Indonesische gele rijst is heerlijk met citroengras en kurkuma, een must try!
Opgeslagen op 21/01/2022 om 11:07
Telor Kuning, ofwel eieren in een kruidige kokossaus, zijn een perfect bijgerecht bij de rijsttafel. Een Indonesische klassieker met ontzettend veel smaak.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.