Profielfoto van Louis De wit

Hoofdgerechten wild

Collectie aangemaakt door Louis De wit


Belgisch stoofvlees

Opgeslagen Opgeslagen op 30/01/2022 om 10:04

Kooktijd 2 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (124)

Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!


Stoofvlees met appelstroop en champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 30/01/2022 om 10:03

Kooktijd 6 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (30)

Heerlijk simpel stoofvlees met appelstroop en champignons met gekookte aardappelen en rode kool. Een AVG-tje, maar dan net even anders.


Chili met zwarte bonen uit de instant pot

Opgeslagen Opgeslagen op 30/01/2022 om 10:02

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Het avondeten is zó klaar met deze chili met zwarte bonen uit de instant pot. Lekker met gekookte rijst, aardappelen of vers brood.


Italiaans stoofvlees

Opgeslagen Opgeslagen op 30/01/2022 om 10:01

Kooktijd 3 uur 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (113)

Heerlijk langzaam gegaard Italiaans stoofvlees met rode wijn, tijm, laurier en rozemarijn. Serveer met gekookte pasta en een knapperige salade.


Hertenbiefstuk met roseval aardappel en pompoen

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 19:24

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Hertenbiefstuk met roseval aardappelen met pompoenstukjes en puree is perfect als kerstgerecht. Recept voor 2 personen, klaar in een half uur.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.