Opgeslagen op 14/08/2023 om 10:21
50 minuten 4 personen (24)Een makkelijke kabeljauw uit de oven met een krokant korstje van broccoli is een heerlijke manier om extra groente te eten. Broccoli en vis is de perfecte combinatie.
Opgeslagen op 14/08/2023 om 10:18
15 minuten 2 personen (19)Deze zalmbonbons met garnalen zijn heerlijk als voorgerecht tijdens een etentje of de feestdagen. Heerlijk fris en romig door de roomkaas en limoen, een top combinatie met de vette zalm.
Opgeslagen op 27/11/2021 om 16:26
10 minuten 2 personen (18)Deze zalmrolletjes met mierikswortel zijn heerlijk als tapas tijdens een feestje, maar je kunt ze ook serveren als onderdeel van een voorgerecht of salade.
Opgeslagen op 21/11/2021 om 18:42
25 minuten 4 personen (5)Het frituren van tempura pangasius spiesjes geeft witvis een extra krokante korst. Deze mini spiesjes zijn ideaal voor bij de tapas.
Opgeslagen op 21/11/2021 om 18:08
10 minuten 2 personen (38)Dit lekkere Spaanse tapas hapje heb je zó klaargemaakt. Deze pittige gamba's met limoen en knoflook zijn om je vingers bij af te likken!
Opgeslagen op 21/11/2021 om 17:56
15 minuten 2 personen (27)Super leuk voorgerecht voor tijdens de kerst, deze krabcocktail met garnalen heb je in een handomdraai op tafel gezet.
Opgeslagen op 21/11/2021 om 17:50
10 minuten 2 personen (42)Gambas al ajillo zijn gambas in knoflookolie. Deze lekkere grote garnalen zijn gebakken in echte keramische tapas schaaltjes.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.