Profielfoto van Cintha W.

Vis recepten.

Collectie aangemaakt door Cintha W.


Romige tagliatelle met zalm en spinazie

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:43

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Lekker recept voor elke dag van de week, een romige tagliatelle met zalm en spinazie is klaar in 35 minuten. Recept voor 4 personen.


Vistaco's met kabeljauw

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:42

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Vistaco's met kabeljauw met zure room en een groene koolsalade. Veel lekkere smaken gecombineerd in 1 gerecht, klaar in 30 minuten.


Pikante garnalen in een knapperig jasje

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:40

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Leuke snack om te serveren op feestjes, of juist om zelf van te genieten. Hete en smakelijke garnalen met pittige saus en pindas. Geweldig!


Broodje gerookte zalm en komkommer roomkaas

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:39

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Stevige trek? Dit broodje gerookte zalm en komkommer roomkaas is geïnspireerd door 1 van onze lunches in Bordeaux stad in Frankrijk.


Paella

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:38

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Houd je ook zo van paella? Alles in 1 grote pan, bij voorkeur in de open lucht, maar binnen kan natuurlijk ook. Het ziet er ook mooi uit, dus pak een vork!


Krokante kabeljauw met tartaarsaus

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:37

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.


Krokante kabeljauw met tartaarsaus

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:36

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.


Tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:35

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een romige tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto is perfect voor doordeweeks. Staat binnen een half uur op tafel. Prei en vis is niet voor niks een klassieke combinatie, mm!


Vissoufflé

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:34

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Deze heerlijk luchtige wijting soufflé is makkelijk om te maken, maar dient meteen geserveerd te worden omdat een soufflé snel inzakt. Extra lekker met een béchamelsaus.


Pittige gamba's

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:33

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (36)

Dit lekkere Spaanse tapas hapje heb je zó klaargemaakt. Deze pittige gamba's met limoen en knoflook zijn om je vingers bij af te likken!


Gambas al ajillo

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:32

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (38)

Gambas al ajillo zijn gambas in knoflookolie. Deze lekkere grote garnalen zijn gebakken in echte keramische tapas schaaltjes.


Pittige gamba's

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:29

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (36)

Dit lekkere Spaanse tapas hapje heb je zó klaargemaakt. Deze pittige gamba's met limoen en knoflook zijn om je vingers bij af te likken!


Gambas al ajillo

Opgeslagen Opgeslagen op 03/11/2021 om 12:27

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (38)

Gambas al ajillo zijn gambas in knoflookolie. Deze lekkere grote garnalen zijn gebakken in echte keramische tapas schaaltjes.



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.