Profielfoto van Mirelle Uitenbroek

Algemeen

Collectie aangemaakt door Mirelle Uitenbroek


Zalm teriyaki

Opgeslagen Opgeslagen op 26/10/2021 om 16:35

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (57)

Een heerlijke zalm in een makkelijke teriyakisaus. Een hartige licht zoete saus die vol van smaak is. Serveer deze zalm teriyaki met knapperige groenten.


Belgisch stoofvlees

Opgeslagen Opgeslagen op 26/10/2021 om 16:28

Kooktijd 2 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (124)

Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!


Zelf falafel maken

Opgeslagen Opgeslagen op 26/10/2021 om 16:26

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Wil je eens zelf falafel maken? Deze falafels zijn vol van smaak, vegetarisch en klaar in 45 minuten. Heerlijk smeuïg, kruidig en extra lekker met een frisse yoghurtsaus.


Knoflooksaus

Opgeslagen Opgeslagen op 26/10/2021 om 16:12

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (35)

Zelfgemaakte knoflooksaus die je naar wens sterker van smaak kunt maken. Gemaakt met knoflook, frisse yoghurt en verse bieslook. Klaar in minder dan 10 minuten.


Gehaktballen gevuld met mozzarella

Opgeslagen Opgeslagen op 26/10/2021 om 16:11

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Verras iedereen eens door mozzarella in een gehaktbal te plaatsen. Super lekkere gehaktballen gevuld met mozzarella!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.