Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:53
Een feestelijk en vegetarisch voorgerecht voor de feestdagen. Dit torentje van knolselderij en geitenkaas is verrassend makkelijk te maken!
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:50
Deze feestelijke hapjes zijn gemaakt met weinig ingrediënten. De gerookte eendenborst in combinatie met rode ui en frisse sinaasappel in deze blini's met eend zijn perfect.
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:50
Deze salade met eend en sinaasappel heeft maar weinig ingrediënten maar zit boordevol smaken met het licht zoute van de gerookte eendenborst samen met de frisse sinaasappel en venkel.
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:49
Witlof is een heerlijke groente en een perfect bijgerecht. Een tikkeltje zoet door deze eerst te karameliseren voor een heerlijke witlof met brie uit de oven.
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:44
Een licht en makkelijk voorgerecht voor de feestdagen. Coquilles met hazelnoten en salie zijn snel klaar met een groots effect!
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:44
Crêpes Suzette zijn een fantastisch klassiek Frans dessert met geflambeerde flensjes in sinaasappelsaus. Liefst nog met een bolletje vanille ijs.
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:43
Heerlijke klassieke oesters met een sjalot vinaigrette, ouderwets lekker met verjus. Een heerlijk fris voorgerecht, dit feestelijke gerecht is vooral in Frankrijk een traditie tijdens de feestdagen.
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:41
Niet iedereen is even dol op rauwe oesters, gaar ze daarom eens in de oven. Deze gegratineerde oesters met o.a. sjalot en witte wijn zijn het perfecte feestelijke voorgerecht of hapje.
Opgeslagen op 24/10/2021 om 11:28
Super leuk voorgerecht voor tijdens de kerst, deze krabcocktail met garnalen heb je in een handomdraai op tafel gezet.
Opgeslagen op 20/10/2021 om 17:54
Een heerlijke herfstsalade met polenta. Deze polenta salade met oesterzwammen is klaar in 20 minuten. Recept voor 4 personen.
Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.