Opgeslagen op 09/10/2021 om 11:59
4 uur 15 minuten 6 personen (70)Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Opgeslagen op 09/10/2021 om 11:57
1 uur 5 minuten 4 personen (21)Voor deze aubergine gratin worden de aubergines eerst nóg smaakvoller gemaakt in een grillpan. Extra lekker door een krokante laag kaas en een makkelijke tomatensaus.
Opgeslagen op 09/10/2021 om 11:54
2 uur 10 minuten 4 personen (124)Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Opgeslagen op 09/10/2021 om 11:52
35 minuten 4 personen (52)Eet deze romige kippensoep met champignons met een stukje brood en je hebt in iets meer dan een half uur een heerlijk vullende maaltijd op tafel. Met gebakken champignons en pulled chicken.
Opgeslagen op 09/10/2021 om 11:42
30 minuten 2 personen (62)Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.
Opgeslagen op 09/10/2021 om 11:40
1 uur 8 personen (35)Een kweepeer compote is makkelijk te maken, heerlijk zoet en fris tegelijk. Lekker bij een stukje vlees, bij de kaas, toetjes en meer.
Opgeslagen op 09/10/2021 om 11:33
1 uur 4 personen (22)Deze spaghettipompoen met kip is extra lekker met kaas, tomaat, courgette en meer. Een verrassende pompoensoort die zacht van smaak is.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.