Opgeslagen op 11/09/2021 om 10:01
3 uur 15 minuten 4 personen (60)Herfst is perfect voor alle soorten stoofpotten. Deze Camarenga bief stoofschotel is een recept van mijn moeder, met een vleugje sinaasappel.
Opgeslagen op 11/09/2021 om 09:42
2 uur 30 minuten 4 personen (66)Een klassieke hachee is niet alleen lekker in de winter, deze overheerlijke en makkelijke stoofpot is eigenlijk altijd lekker. Klaar binnen 2,5 uur.
Opgeslagen op 11/09/2021 om 09:42
25 minuten 4 personen (6)Dit gemarineerd rundvlees met courgette en champignons is het lekkerste met een stuk malse biefstuk en geserveerd met aardappels, óf rijst, óf noedels..
Opgeslagen op 11/09/2021 om 09:40
4 uur 45 minuten 8 personen (47)Dit Franse gerecht is een overheerlijke stoofpot met rundvlees, champignons en meer. Daube de boeuf à la Provençale is een echte klassieker.
Opgeslagen op 11/09/2021 om 09:37
4 uur 15 minuten 6 personen (70)Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Opgeslagen op 11/09/2021 om 09:26
2 uur 10 minuten 4 personen (124)Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.