Collectie aangemaakt door Lau Oosthoek
Omschrijving: Zeebaars met Gnocchi en Buerre Blanc
Opgeslagen op 11/04/2021 om 11:54
45 minuten 2 personen (14)Deze heerlijke zeebaars met witlof en balsamico kun je in 15 minuten op tafel zetten. Recept voor twee personen.
Opgeslagen op 11/04/2021 om 11:52
20 minuten 2 personen (13)Krokant op de huid gebakken zalm met lente ui en limoen is zalm op zijn lekkerst! Klaar in 20 minuten, recept voor 2 personen.
Opgeslagen op 11/04/2021 om 11:49
20 minuten 4 personen (10)Deze barbecue kabeljauw met walnotenpesto is perfect voor de aankomende lente. Een snelle en heerlijke vis, klaar binnen 20 minuten mét zelfgemaakte pesto
Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:20
25 minuten 2 personen (8)Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:19
20 minuten 2 personen (18)Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:19
20 minuten 4 personen (13)Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:18
45 minuten 4 personen (19)Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.