Profielfoto van Lau Oosthoek

Visgerechten

Collectie aangemaakt door Lau Oosthoek

Omschrijving: Zeebaars met Gnocchi en Buerre Blanc


Zeebaars met witlof en balsamico

Opgeslagen Opgeslagen op 11/04/2021 om 11:54

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Deze heerlijke zeebaars met witlof en balsamico kun je in 15 minuten op tafel zetten. Recept voor twee personen.


Op de huid gebakken zalm met lente ui en limoen

Opgeslagen Opgeslagen op 11/04/2021 om 11:52

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Krokant op de huid gebakken zalm met lente ui en limoen is zalm op zijn lekkerst! Klaar in 20 minuten, recept voor 2 personen.


Barbecue kabeljauw met walnotenpesto

Opgeslagen Opgeslagen op 11/04/2021 om 11:49

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Deze barbecue kabeljauw met walnotenpesto is perfect voor de aankomende lente. Een snelle en heerlijke vis, klaar binnen 20 minuten mét zelfgemaakte pesto


Tongfilet met cidersaus

Opgeslagen Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:20

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.


Krokante kabeljauw met tartaarsaus

Opgeslagen Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:19

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.


Kabeljauw met saffraansaus

Opgeslagen Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:19

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.


Zeebaars met gnocchi en beurre blanc

Opgeslagen Opgeslagen op 11/01/2021 om 18:18

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.