Collectie aangemaakt door Lau. Zalm met Venkel
Opgeslagen op 13/01/2021 om 17:54
35 minuten 20 personenBij het kerstdiner is een klein hapje vooraf, tijdens het aperitief, zeer aangenaam. Deze amuse van polenta en zoete aardappel is heerlijk én vegetarisch!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:25
25 minuten 6 personenLeuk om uit te delen tijdens feestjes: scampi in gespiraliseerde aardappel. Gebakken in de oven, klaar in 25 minuten. Recept voor 6 personen.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:20
20 minuten 8 personenGeweldig recept om eens een keer je eigen kippenlever paté te maken. Recipe voor 8 personen, klaar in twee en een half uur.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:19
25 minuten 4 personenMaak een keer wat anders dan de standaard gekookte asperges. Dit is een recept voor een roergebakken witte asperge salade voor 4 personen.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:15
30 minuten 8 personenSuper makkelijke filodeegpakketjes met peer en blauwe kaas. Extra lekker door de nootmuskaat. Peer en nootmuskaat? Ja echt, probeer het eens!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:13
2 uur 10 minuten 10 personenEen vitello tonnato kent nagenoeg iedereen wel, maar heb je het ooit zelf gemaakt? Gaar het kalfsvlees langzaam in de oven voor een enorme smaakbom!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:11
10 minuten 6 personenErvaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:09
20 minuten 4 personenEen echte Franse klassieker, de steak tartaar. Niet moeilijk om te maken, heerlijk als voorgerecht geserveerd met gegrild brood. Recept voor 4 personen.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:07
40 minuten 4 personenDeze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediënten voor een makkelijke hoofd maaltijd.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:05
10 minuten 5 personenIdeaal als voorafje, deze witlofbootjes met tonijn zijn zó klaar! Lekker hapje om te serveren op je volgende feestje!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:04
20 minuten 2 personenDeze gebakken artisjok met rauwe ham is ontzettend romig en vol van smaak. Gebruik brood om in de saus te dippen tijdens de lunch of als voorgerecht.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:02
20 minuten 4 personenEen klassieke carpaccio zoals je deze in restaurants kunt bestellen, maar dan thuis. Een simpele klassieker met truffel, parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 14:33
30 minuten 4 personenDeze zalm en venkel bonbon is snel klaar en gemaakt met weinig ingrediënten. Een heerlijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Eens iets anders dan een gewone venkelsalade.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.