Opgeslagen op 11/01/2021 om 11:26
2 uur 30 minuten 4 personen (65)Een klassieke hachee is niet alleen lekker in de winter, deze overheerlijke en makkelijke stoofpot is eigenlijk altijd lekker. Klaar binnen 2,5 uur.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 11:25
4 uur 15 minuten 6 personen (70)Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 11:20
2 uur 10 minuten 4 personen (123)Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.