Profielfoto van Jac Joosten

Voorgerechten

Collectie aangemaakt door Jac Joosten


Vitello tonnato

Opgeslagen Opgeslagen op 09/09/2023 om 16:03

Kooktijd 2 uur 10 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Een vitello tonnato kent nagenoeg iedereen wel, maar heb je het ooit zelf gemaakt? Gaar het kalfsvlees langzaam in de oven voor een enorme smaakbom!


Gerookte zalmsalade met mierikswortel

Opgeslagen Opgeslagen op 09/09/2023 om 16:02

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Een zachte en lichte gerookte zalmsalade met mierikswortel, venkel, rode biet en meer. Heerlijke combinaties, te serveren als voorgerecht of lunch.


Zalmbonbons met garnalen

Opgeslagen Opgeslagen op 19/07/2023 om 16:57

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Deze zalmbonbons met garnalen zijn heerlijk als voorgerecht tijdens een etentje of de feestdagen. Heerlijk fris en romig door de roomkaas en limoen, een top combinatie met de vette zalm.


Coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven

Opgeslagen Opgeslagen op 19/10/2022 om 17:19

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Smaakvolle en licht voorafje. Een coeur de boeuf tomaten carpaccio met zwarte olijven en verse basilicumblaadjes. Recept voor 4 personen.


Hartige coeur de boeuf tomaten taartjes

Opgeslagen Opgeslagen op 19/10/2022 om 17:18

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Ben je bekend met deze prachtige tomaten? Super sappig en lekker fris, coeur de boeuf tomaten taartjes zijn smakelijk en makkelijk te maken.


Coquilles met witte asperges en aardbeien salade

Opgeslagen Opgeslagen op 19/10/2022 om 17:18

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Wil je indruk maken op iemand? Maak dan deze coquilles met witte asperges en aardbeien salade. Een zeer gewaardeerde smaakcombinatie.


Klassieke carpaccio

Opgeslagen Opgeslagen op 19/10/2022 om 17:12

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Een klassieke carpaccio zoals je deze in restaurants kunt bestellen, maar dan thuis. Een simpele klassieker met truffel, parmezaanse kaas en pijnboompitjes.


Klassieke oesters

Opgeslagen Opgeslagen op 19/10/2022 om 17:10

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Heerlijke klassieke oesters met een sjalot vinaigrette, ouderwets lekker met verjus. Een heerlijk fris voorgerecht, dit feestelijke gerecht is vooral in Frankrijk een traditie tijdens de feestdagen.


Coquilles met hazelnoten en salie

Opgeslagen Opgeslagen op 27/12/2021 om 17:06

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (29)

Een licht en makkelijk voorgerecht voor de feestdagen. Coquilles met hazelnoten en salie zijn snel klaar met een groots effect!


Friszure appel en rode bieten carpaccio

Opgeslagen Opgeslagen op 21/12/2020 om 15:01

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Erg verfrissend voorgerecht of salade, perfect voor een hete zomerdag. Een friszure appel en rode bieten carpaccio heeft heerlijke smaakcombinaties!


Coquilles St. Jacques met karamel en balsamico

Opgeslagen Opgeslagen op 21/12/2020 om 15:00

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (29)

Een perfect boterzacht hapje om het jaar goed af te sluiten. Of om het jaar goed te beginnen, want deze coquilles kun je ook op een salade serveren.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.