Profielfoto van Anita Verhees-robroek

Visgerechten

Collectie aangemaakt door Anita Verhees-robroek


Mediterraanse gebakken sliptong

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:35

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Heel erg makkelijke Mediterraanse gebakken sliptong die je in 20 minuten op tafel kunt hebben staan. Recept voor 4 personen, serveer met rijst en salade.


Kabeljauw, snijbonen en noodles lente salade

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:25

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Licht en verfrissend gerecht, perfect voor de tijd van het jaar. Kabeljauw, snijbonen en noodles lente salade is het lekkerst met een glas witte wijn.


Vullende pannenkoek met zalm

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:17

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (23)

In maar een kwartier tijd is deze vullende zalm pannenkoek en spinazie klaar! Geschikt als avondmaaltijd, recept voor 1 persoon.


Gebakken tonijn met kruidenkorst

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 21:32

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Dit recept voor gebakken tonijn met kruidenkorst is klaar in 10 minuten. Recept voor 1 persoon, lekker met komkommer en cherry tomaatjes.


Kabeljauw met gewokte groenten

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 21:20

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediënten voor een makkelijke hoofd maaltijd.


Mierikswortel-roomsaus met zalmforel

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 17:18

Kooktijd 55 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Een overheerlijke zelfgemaakte mierikswortel-roomsaus met groenten, visbouillon en witte wijn. Super lekker bij bijna elke soort vis.


Kabeljauw met saffraansaus

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 17:16

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.


Kabeljauw met tuinbonen en bloemkool

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 14:40

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Zet een prachtig gerecht binnen een half uur op tafel. Misschien is deze kabeljauw met tuinbonen en bloemkool wel iets dat je wilt onthouden voor de kerst?



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.