Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:35
20 minuten 4 personen (11)Heel erg makkelijke Mediterraanse gebakken sliptong die je in 20 minuten op tafel kunt hebben staan. Recept voor 4 personen, serveer met rijst en salade.
Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:25
20 minuten 4 personen (3)Licht en verfrissend gerecht, perfect voor de tijd van het jaar. Kabeljauw, snijbonen en noodles lente salade is het lekkerst met een glas witte wijn.
Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:17
15 minuten 1 persoon (23)In maar een kwartier tijd is deze vullende zalm pannenkoek en spinazie klaar! Geschikt als avondmaaltijd, recept voor 1 persoon.
Opgeslagen op 15/12/2020 om 21:32
10 minuten 1 persoon (19)Dit recept voor gebakken tonijn met kruidenkorst is klaar in 10 minuten. Recept voor 1 persoon, lekker met komkommer en cherry tomaatjes.
Opgeslagen op 15/12/2020 om 21:20
40 minuten 4 personen (5)Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediënten voor een makkelijke hoofd maaltijd.
Opgeslagen op 15/12/2020 om 17:18
55 minuten 4 personen (11)Een overheerlijke zelfgemaakte mierikswortel-roomsaus met groenten, visbouillon en witte wijn. Super lekker bij bijna elke soort vis.
Opgeslagen op 15/12/2020 om 17:16
20 minuten 4 personen (13)Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.
Opgeslagen op 15/12/2020 om 14:40
30 minuten 4 personen (6)Zet een prachtig gerecht binnen een half uur op tafel. Misschien is deze kabeljauw met tuinbonen en bloemkool wel iets dat je wilt onthouden voor de kerst?
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.