Profielfoto van Anita Verhees-robroek

Vleesgerechten

Collectie aangemaakt door Anita Verhees-robroek


Mexicaans varkensvlees carnitas uit de slowcooker

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:28

Kooktijd 5 uur 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Mexicaans varkensvlees carnitas is een Mexicaanse specialiteit dat staat voor "kleine stukjes vlees". Serveer deze op een tortilla met avocado en limoen


Philadelphia cheese steak

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:23

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Lange reepjes biefstuk, kaas en zachte groenten op een lang brood. Een Philadelphia cheese steak is klaar in 25 minuten en is erg vullend.


Taco schelpen met gehakt

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 22:10

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Deze taco schelpen met gehakt zijn een heerlijke snelle maaltijd. Ideaal voor doordeweeks, inclusief zelfgemaakte kruiden en saus als je wilt!


Steak tartaar

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 14:44

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Een echte Franse klassieker, de steak tartaar. Niet moeilijk om te maken, heerlijk als voorgerecht geserveerd met gegrild brood. Recept voor 4 personen.


Varkenshaas met pesto en schwarzwalder schinken

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 14:41

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Een varkenshaas met pesto en schwarzwalder schinken is een heerlijk mals stukje vlees. De rooksmaak van de ham en een vleugje pesto maken dit nóg lekkerder.


Rosbief met gekarameliseerde ui

Opgeslagen Opgeslagen op 15/12/2020 om 13:53

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Deze rosbief met gekarameliseerde ui is heerlijk mals en vol van smaak door o.a. knoflook, tijm en rozemarijn. De rode uien passen er perfect bij!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.