Profielfoto van Jac Joosten

Vis

Collectie aangemaakt door Jac Joosten


Fish and chips

Opgeslagen Opgeslagen op 04/07/2023 om 17:18

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Fish and chips is een Britse klassieker en te zien in elke Britse film of serie: fish and chips gewikkeld in een krant bij een heuse fish and chips shop. De mushy peas en tartaarsaus zijn hierbij onmisbaar.


Amuse van coquille met vanille

Opgeslagen Opgeslagen op 12/04/2022 om 14:17

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (45)

Een snelle en makkelijke amuse van coquille met vanille staat binnen 10 minuten op tafel. Een luxe hapje voor de feestdagen, perfect voorafgaand aan het diner.


Kabeljauw met geroosterde paprikasaus

Opgeslagen Opgeslagen op 16/11/2020 om 17:05

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Serveer deze kabeljauw met geroosterde paprikasaus met een pasta naar keuze en een simpele spinaziesalade. Klaar in 45 minuten, recept voor 4 personen.


Roodbaars met spinazie en champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 16/11/2020 om 17:04

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Smakelijk recept voor roodbaars met spinazie en champignons. Met heerlijk ovengeroosterde tomaatjes en een rode portsaus.


Kabeljauw met tuinbonen en bloemkool

Opgeslagen Opgeslagen op 16/11/2020 om 17:02

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Zet een prachtig gerecht binnen een half uur op tafel. Misschien is deze kabeljauw met tuinbonen en bloemkool wel iets dat je wilt onthouden voor de kerst?



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.