Opgeslagen op 12/04/2022 om 14:23
40 minuten 2 personen (9)Gebraden eendenfilet met romige kool uit de pan is een leuke uitdaging om te bereiden, en een genot om te mogen eten! Klaar in een half uur tijd.
Opgeslagen op 12/04/2022 om 14:19
2 uur 30 minuten 4 personen (9)Confit de canard is een specialiteit uit Zuidwest Frankrijk, deze gekonfijte eendenbout is klaar binnen 2,5 uur en wordt bereid in de oven.
Opgeslagen op 22/12/2021 om 16:10
2 uur 40 minuten 4 personen (28)Een klassieke hazenpeper zoals ik dit heb geleerd van mijn leraar op de koksopleiding die ook jager was. Heerlijk met champignons, spekjes en meer.
Opgeslagen op 18/02/2021 om 12:39
6 uur 45 minuten 6 personen (40)Dit gerecht zit boordevol smaak door de knoflook en spekjes. Super malse konijn met witte wijn en champignons uit de slowcooker, een feestelijk gerecht!
Opgeslagen op 16/11/2020 om 17:01
15 uur 4 personen (255)Tijdens de kerst stond knien in t zoer vroeger altijd op tafel bij mijn opa en oma. Een ouderwets overheerlijk Limburgs konijn in het zuur recept.
Opgeslagen op 16/11/2020 om 16:55
30 minuten 2 personen (13)Hertenbiefstuk met roseval aardappelen met pompoenstukjes en puree is perfect als kerstgerecht. Recept voor 2 personen, klaar in een half uur.
Opgeslagen op 16/11/2020 om 16:55
3 uur 35 minuten 2 personen (91)Fantastisch recept voor stoofpot van wild zwijn. Tijdens het bereiden van dit heerlijke stoofpotje ruikt je huis heerlijk naar het garende vlees!
Opgeslagen op 16/11/2020 om 16:53
25 minuten 2 personen (15)Een hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes voor 2 personen geserveerd met een heerlijke saus van wild fond.
Opgeslagen op 16/11/2020 om 16:52
6 uur 30 minuten 4 personen (40)Konijn met sinaasappel uit de slowcooker is een feestelijk vleesgerecht met champignons, erwtjes en meer. Extra lekker met aardappels.
Opgeslagen op 16/11/2020 om 16:51
1 uur 15 minuten 4 personen (22)Konijn met dadels en bier is een heerlijk mals hoofdgerecht. Een tikje zuur en een tikje zoet, precies goed gecombineerd!
Opgeslagen op 16/11/2020 om 16:51
40 minuten 2 personen (10)Serveer eens een warm tussengerecht met kerst, reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim is hier een heerlijk voorbeeld van.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.