Ohmydish.nl


Budget recepten

Lekker en goedkoop eten hoeft niet saai of smaakloos te zijn. Kijk hier voor een groot overzicht met budget recepten met genoeg ideeën!

Budget recepten

Goedkoop eten hoeft niet saai of smaakloos te zijn. Andersom geldt dit natuurlijk ook, dure ingrediënten betekenen niet automatisch een smaakvolle maaltijd. Het gaat erom wat je ermee doet. Niet elk product heeft exact dezelfde smaak, maar goedkopere basis ingrediënten zijn vaak net zo smaakvol als diezelfde duurdere basis ingrediënten.

Onnodig geld uitgeven vind denk ik niemand leuk, dus waarom niet goed en lekker eten en tegelijkertijd besparen? Een goede manier om dit te doen vind ik het maken van een weekmenu. Voor het samenstellen van het weekmenu kun je vooraf folders bekijken met de weekaanbiedingen, zoals bijvoorbeeld de Lidl folder of Aldi folder. Aan de hand hiervan – en de producten die nog in je voorraadkast te vinden zijn –  kun je een boodschappenlijstje maken. Het maken van een boodschappenlijstje scheelt niet alleen veel tijd in de supermarkt, het zorgt er ook voor dat je voornamelijk alleen koopt wat je nodig hebt.

Wanneer is een recept budget? Sommige producten zijn het hele jaar door budget te noemen, anderen alleen als ze in het seizoen zijn of als ze in de aanbieding zijn. Ik heb hieronder een overzicht gemaakt met budget recepten, dit kan zijn omdat de ingrediënten op zichzelf goedkoop zijn of omdat de gerechten per persoon uiteindelijk goedkoop zijn. Klik op de knoppen onderin voor meer recepten.

Bekijk alle budget pasta recepten

Bekijk alle budget rijst recepten

Bekijk alle budget aardappel recepten

Bekijk alle budget brood en tortilla recepten

Bekijk alle budget soep recepten


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/budgetrecepten


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!← Vorige pagina
Bloemkool recepten
Volgende pagina →
Onze honden

Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.