Ohmydish.nl


Tuinkers

Tuinkers kan op de vensterbank worden gekweekt en is lekker op veel soorten broodjes en andere gerechten.

Tuinkers

Blog printen Bekijk reacties (0)


  • Latijnse naam: Lepidium sativum
  • Familienaam: Kruisbloemenfamilie (Crucufereae)
  • Overige namen: Sterrekers, mosterdkers.
  • Buitenlandse namen:
    • Engels: Garden-cress, mustard-cress
    • Frans: Cresson alénois
    • Duits: Garten kresse
    • Italiaans: Agrette
    • Spaans: lepidio
  • Oorsprong: Iran (het voormalige Perzië)
  • Toepassing spijs en drank: Lekker met citroensap op de boterham of als garnering voor (vis)recepten.
Tuinkers Tuinkers


Ga terug naar het overzicht van de Kennisbank voor koken.


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/tuinkers


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!



← Vorig blog
Lievevrouwebedstro
Volgend blog →
Citroenkruid

Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.