Reacties op Ganzeneieren bereiden

Ganzeneieren koken, bakken of verwerken in een recept. Het is allemaal mogelijk! Hoe groot is een ganzenei en waarom zouden we deze eieren meer moeten eten?

Simonne Michiels plaatste op 04-04-2022 om 09:49:33
Gravatar van Simonne Michiels Waar kan ik ganzeneieren kopen ik kom uit België
Ohmydish plaatste op 04-04-2022 om 09:59:47
Gravatar van Ohmydish Hoi Simonne, als ik google naar de verkrijgbaar in België zie ik verschillende adressen. Vooral poeliers, maar bijvoorbeeld ook particulieren of bedrijven die ze aanbieden via marktplaats of facebook. Veel liefs, Véronique
Tabitha plaatste op 17-08-2023 om 18:41:12
Gravatar van Tabitha Ik heb eendeneieren gekregen. Zie hier nog niks over tussen de recepten. Maar ook een fijn product om mee te bakken.
Ohmydish plaatste op 17-08-2023 om 21:46:52
Gravatar van Ohmydish

Hallo Tabitha, wat gaaf en lekker dat je eendeneieren hebt gekregen. Dit artikel gaat inderdaad puur over ganzeneieren en geen andere soorten eieren. 

Eendeneieren zijn vergelijkbaar met ganzeneieren, omdat ze ook iets rijker van smaak zijn dan kippeneieren. Het verschil is vooral te merken aan de eidooier, deze is iets groter dan de eidooier van een kippenei. Helemaal met je eens, want de romige eidooier maakt eendeneieren inderdaad ook zeer fijn om mee te bakken en koken. Ik ben benieuwd wat je ermee gaat maken!

Veel liefs, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.