Reacties op Een kijkje in de keuken: augustus 2023

Augustus was een zeer hete maand, gelukkig hebben we een zwembad om hittegolven door te komen. Marco was jarig en we gingen een dagje naar een strand met prachtig goudgeel zand.

Florina plaatste op 02-09-2023 om 00:38:44
Gravatar van Florina Fijn om jullie blog te lezen. Inderdaad: vergeet niet te genieten. Het kan al van heel kleine, simpele dingen. Even stilstaan. Zo kan je de zwaardere, moeilijke momenten en gebeurtenissen beter aan. Ik hoop van harte dat dit de komende tijd zal lukken! Groetjes uit Nederland.
Ohmydish plaatste op 02-09-2023 om 12:07:57
Gravatar van Ohmydish

Dankje Florina! Zo is het maar net, de negatieve dingen in het leven laten je meer genieten en stilstaan bij de positieve dingen! Veel liefs

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.