Reacties op 15 x koolhydraatarme recepten 

Wist je dat koolhydraatarm eten heel lekker en gezond kan zijn? Soms is een gerecht met weinig aanpassingen lekker én koolhydraatarm.

Henri loots plaatste op 06-06-2021 om 08:15:28
Gravatar van Henri loots Ik zag een klein foutje. Zoete aardappel heeft meer koolhydraten dan gewone aardappel. Niet minder.
Ohmydish plaatste op 08-06-2021 om 09:57:34
Gravatar van Ohmydish Hallo Henri, bedankt voor je reactie. In het artikel schrijf ik dat zoete aardappels minder snelle koolhydraten en meer vezels bevatten dan de gewone pieper. Snelle koolhydraten zijn zetmeel en suikers en bij elkaar opgeteld bevat de zoete aardappel minder van deze koolhydraten dan de witte aardappel. Daarentegen bevat de zoete aardappel ruim 1,5 keer zoveel voedingsvezels in vergelijking met de gewone pieper. Mocht je het interessant vinden kun je de exacte hoeveelheden nalezen bij FoodData Central (https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/168483/nutrients) en FoodData Central (https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/170434/nutrients). Hele fijne dag, liefs Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.