Blog artikelen

294 artikelen

Op de blog plaatsen wij leuke overzichten, handige tips, reviews en nog veel meer. Hieronder vind je de meest recente blogs.

Haal het beste uit jouw keuken: tips voor efficiëntie en plezier

Geplaatst 18-03-2024

De keuken is de perfecte plek waar heerlijke maaltijden worden bereid, gesprekken worden gevoerd en herinneringen voor het leven worden gemaakt. Het is belangrijk om deze ruimte optimaal te benutten.


15 x recepten met ei

Geplaatst 12-03-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Een ei kun je op veel manieren eten, een simpel gekookt eitje is altijd lekker maar wat dacht je van deze recepten waarbij ei de hoofdrol speelt? Van de lekkerste eiersalade tot een gehaktrol met ei.


De gezondheidsvoordelen van het drinken van koffie

Geplaatst 11-03-2024

Verschillende studies hebben aangetoond dat matige consumptie van koffie een positieve invloed kan hebben op de cognitieve functie, daarnaast heeft koffie nog meer gezondheidsvoordelen.


Rocky road met paaseitjes

Geplaatst 07-03-2024

Paaseitjes zijn natuurlijk altijd lekker, maar wil je eens wat anders op tafel, dan is rocky road met paaseitjes een heerlijke variatie. Ook een top idee om na Pasen de voorraad chocolade op te maken.


Een kijkje in de keuken: februari 2024

Geplaatst 01-03-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Na jaren wachten begonnen we deze maand aan iets waar we ontzettend enthousiast van worden. Ik bakte verschillende taarten, cakes en meer lekkers en we gingen lunchen bij een lokaal restaurant.


Proef de Alpen: Culinaire Wandelingen door Zwitserland

Geplaatst 27-02-2024

Een culinaire ontdekkingsreis die de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Dus trek je wandelschoenen aan, pak je rugzak en laat je leiden door de smaken en schoonheid van de Zwitserse Alpen.


10 x recepten met vette vis

Geplaatst 26-02-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Deze recepten met vette vis zijn de lekkerste gerechten voor de lunch of het avondeten. Vette vis zit vol met Omega-3, dit helpt in de bescherming tegen hart- en vaatziekten.


Deze pannen zijn onmisbaar in jouw keuken

Geplaatst 19-02-2024

Duurzaamheid, functionaliteit en ergonomisch design zijn cruciaal bij het kiezen van de juiste pannen. Ontdek hoe de juiste pannen het verschil kunnen maken en verrijk je culinaire reis.


Met deze tips bak jij de perfecte laagjes taart

Geplaatst 16-02-2024

Het is voor iedereen mogelijk om een mooie taart te bakken, het is vooral een kwestie van veel oefenen en uiteraard zijn er ook handige tips die je hierbij kunnen helpen.


Kijkje in de keuken: januari 2024

Geplaatst 02-02-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

De eerste maand van het jaar zat vol nieuwjaarsborrels, etentjes en veel sociale contacten. We verklaarden het klus seizoen en moestuin seizoen weer voor geopend en er viel iets te vieren.


De lekkerste drankjes en recepten voor jouw barbecuefeest

Geplaatst 02-02-2024

Creëer een groene oase voor je tuinfeest met smaakvolle drankjes en gerechten; van graszoden tot verfrissende cocktails.


9 x grapefruit recepten

Geplaatst 29-01-2024

Verrassende grapefruit recepten zijn tijdens de wintermaanden extra lekker, aangezien citrusvruchten dan op hun best zijn. Heerlijk in een stoofpotje, in een scone of wat dacht je van cocktails.


4 keukens om vanavond nog op tafel te zetten!

Geplaatst 23-01-2024

Of je nu een liefhebber bent van sushi, een fan bent van de mediterrane keuken of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakvolle ervaring, er is voor elk wat wils.


9 x parelcouscous recepten

Geplaatst 05-01-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Een overzicht met 9 lekkerste parelcouscous recepten, van verschillende soorten salades tot parelcouscous uit de oven en geserveerd in een koolblad.


Kruiden en kruidenmixen online bestellen

Geplaatst 05-01-2024

Kruiden spelen een belangrijke rol in de keuken. Ze voegen smaak en aroma toe aan onze gerechten en kunnen een gewone maaltijd transformeren tot iets buitengewoons.



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.