Ohmydish.nl


Wat wil je vandaag gaan eten?

Laat je inspireren door onze heerlijke recepten van over de hele wereld.

Zelfgemaakte bamischijf

Zelfgemaakte bamischijf

Een zelfgemaakte bamischijf is niet moeilijk om te maken en misschien nog wel lekkerder dan van de frituur. Je kunt de bami namelijk naar eigen smaak maken!

Geroosterde broccoli met miso

Geroosterde broccoli met miso

Geroosterde broccoli met miso is een makkelijk bijgerecht met weinig ingredi├źnten. Heerlijke beetgare broccoli met een sausje uit oven de oven, yum!

Vogelnestjes pasta met kwarteleitjes

Vogelnestjes pasta met kwarteleitjes

Deze vogelnestjes pasta met kwarteleitjes springen direct in het oog. Lekkere kwarteleitjes geserveerd op een nestje van pasta met spekjes en kaas.

Yakitori spiesjes

Yakitori spiesjes

Deze yakitori spiesjes zijn makkelijk te maken en super lekker. Ze kunnen gemaakt worden met verschillende soorten vlees maar deze met kippendijen zijn toch wel het lekkerste.

Ovenschotel Hawaï

Ovenschotel Hawaï

Pizza Hawaï kennen we allemaal, maar heb je ooit al eens gehoord van een ovenschotel Hawaï? Heerlijk met pasta, ananas, gerapste kaas en een lekkere roomsaus.

Beef teriyaki

Beef teriyaki

Deze beef teriyaki is makkelijk om te maken. Teriyaki saus is hartig en een tikkeltje zoet, biefstuk teriyaki is een heerlijke Japanse klassieker.

SOS: Hulp in de keuken!

Je keuken zal geen geheimen meer voor je hebben dankzij al onze adviezen, tips en keukenkennis. Leer om als een professionele kok in je eigen keuken te koken.

Meer keukenhulp nodig?


Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.